Αντώνης Αβδελάς, Διευθυντή πωλήσεων και Marketing της Sani Resort

Αποτελεί την πλέον κερδοφόρο ξενοδοχειακή επιχείρηση της χώρας η οποία έχει δημιουργήσει στη Χαλκιδική ένα από τα πρότυπα και διασημότερα τουριστικά συγκροτήματα της χώρας. Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, το παγκοσμίως γνωστό Φεστιβάλ της, η προσοχή στη γαστρονομία έχουν αναγορεύσει τη SANI των αδελφών Σταύρου και Ανδρέα Ανδρεάδη και Φ. Ζησιάδη, σε ένα από τα διαμάντια του ελληνικού τουρισμού. Οκ. Αντώνης Αβδελάς, director of sales & marketing του SANI RESORT παραλαμβάνοντας την διάκριση ACTIVE GREECE AWARDS 2015 ανέφερε:

Η απονομή έγινε από τον κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, πρώην πρόεδρο ΔΡΑΣΗΣ και πρώην Ευρωβουλετής

avdelas-skilakakis

 

«Εκ μέρους των οικογενειών Ανδρεάδη, Ζησιάδη και εκ μέρους αυτής της προσπάθειας που κρατάει πάνω από 40 χρόνια και εμείς αποκαλούμε Sani Resort θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. Κτενά και τους συνεργάτες του και εσάς για την προσοχή σας.

Κάποιοι από εσάς ίσως ήδη γνωρίζετε το Sani Resort ως μια οικογενειακή επιχείρηση με ένα πολύ βασικό όραμα. Να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες διεθνούς κλάσης σεβόμενοι απόλυτα των ανθρώπινο παράγοντα και προστατεύοντας το υπέροχο περιβάλλον που μας πλαισιώνει στη Χαλκιδική. Το Sani Resort με διάφορες διακρίσεις τελευταία, πέρα από την προτίμηση των καλεσμένων του, κατάφερε φέτος να ‘ρθει στην 5η θέση της λίστας με τα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη από την τρύπα του ISO. Είναι μια από τις πιο πρόσφατες διακρίσεις και μια από τις οποίες είμαστε πολύ περήφανοι καθότι έρχεται κατευθείαν από το κοινό μας. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα υπέροχο μέρος από ότι γνωρίζετε με πάνω από 30 εστιατόρια και bar, Michelin βραβευμένα μενού, 4 properties. Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία κάποια στιγμή να έρθετε να αυξήσετε λίγο το 3,5% που είναι η ελληνική αγορά και να το ανεβάσουμε. Σε κάθε περίπτωση, έχω την τιμή εκ μέρους της Οικογένειας Ανδρεάδη – Ζησιάδη να παραλάβω αυτό το βραβείο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ μέρους της οικογένειας και των συνεργατών που είναι και η ψυχή αυτής της προσπάθειας. Να είστε καλά και πάντα επιτυχίες!