Η φαρμακοβιομηχανία Medochemie Hellas, είναι μία από τις εταιρείες που βραβευτήκαν για τις επιτεύξεις τους για το 2015, την Τετάρτη το απόγευμα στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens, στα πλαίσια της εκδήλωσης της Active Business Publishing – StatBank με την διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας «SalusIndex 2015».

 

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Ευμορφιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Medochemie Hellas.

O κος Ευμορφιάδης δήλωσε ότι η επιτυχία της Medochemie Hellas τα 4 τελευταία χρόνια οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των εργαζομένων που ασπάστηκαν το όραμα και τις αξίες της εταιρείας: Πάθος για απόδοση, υπευθυνότητα, επιχειρηματικότητα, ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, ομαδικό πνεύμα, καινοτομία, επικέντρωση και άμεση δράση!

Μέσα σε ένα αρνητικό κλίμα για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και σε μία χρονιά όπου η κρίση επιδεινώθηκε, οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν– προερχόμενες από τον κλάδο της υγείας, του φαρμάκου και της ομορφιάς- όχι μόνο άντεξαν αλλά σημείωσαν και σημαντικές επιτεύξεις στην ελληνική αγορά. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, βραβέυτηκαν με την διάκριση της Επιχειρηματικής Αριστείας.

Μεταξύ των εταιρειών που βραβεύτηκαν με τα βραβεία SalusIndex βρίσκονται οι εξής εταιρείες: Novartis Hellas, ΒΙΑΝΕΞ, Genesis Pharma, Boehringer Ingelheim Hellas, ELPEN, DEMO, Φαρμασέρβ Lilly, Pharmathen, Unipharma, Menarini Hellas, Roche Hellas, Medochemie, Sanofi Aventis, MSD και άλλες.

Οι διακρίσεις SALUSINDEX 2015 δόθηκαν στις επιχειρήσεις των ακολούθων κλάδων: των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, των φαρμακαποθηκών, των εταιρειών καλλυντικών, των διαγνωστικών κέντρων, των ιατρικών ειδών και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.