Την ανάπτυξη του δικτύου εστιατορίων McDonald’s στην ελληνική αγορά επιδιώκει η εταιρεία Premier Capital Hellas η οποία προωθεί ένα τριετές επενδυτικό πλάνο ύψους άνω των 10,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Premier Capital Ελλάς άνοιξε το 21ο εστιατόριο McDonald’s στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall. Το ύψος της επένδυσης ανήλθε στο ποσό των 650.000 ευρώ και δημιουργήθηκαν 20 νέες θέσεις εργασίας.

Στόχος της εταιρείας είναι η λειτουργία ενός δικτύου 30 εστιατορίων McDonald’s μέσα στην επόμενη τριετία.

Σημειώνεται ότι από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 5,5 εκατ. ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.

«Η Premier Capital Ελλάς «δεσμεύεται να συνεχίσει την ανάπτυξη της αλυσίδας τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βίκτορ Τεντέσκο, Managing Director για την Ελλάδα της εταιρείας και πρόσθεσε:

«Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περισσότερα από 10,5 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία 9 ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 280 νέες θέσεις εργασίας».

 

Πηγή: www.newmoney.gr