Η WeberShandwick θα παρέχει στην ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της μπισκοτοποιίας και των αρτοσκευασμάτων υπηρεσίες Εταιρικής Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων, Διαχείρισης Φήμης, Γραφείου Τύπου και Σχέσεων με τα ΜΜΕ, Εσωτερικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της WeberShandwick, κ. Δημήτρης Μιχόπουλος δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., μια ελληνική εταιρία που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα  προσφέρει γευστικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που κατέχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων. Είναι καθήκον μας και πρόκληση να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία στην περαιτέρω αναβάθμιση της εικόνας και της φήμης μιας εταιρίας σύμβολο και πρότυπο της ελληνικής οικονομίας, βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας».

 

Σχετικά με τη WeberShandwick

Η WeberShandwick είναι η μεγαλύτερη εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, με γραφεία σε 81 χώρες. Η εξειδικευμένη ομάδα της WeberShandwick (strategists, analysts, producers, designers, developers και campaignactivators) έχει κερδίσει τα σημαντικότερα παγκόσμια βραβεία για την καινοτόμο, δημιουργική και με σημαντικό αντίκτυπο δουλειά της, όπως τα «AdAgeA-ListAgency 2014 & 2015» PRWeek’s 2015 GlobalAgencyoftheYear και «TheHolmesReport’s 2014 GlobalAgencyoftheYear». Η WeberShandwick σε συνεργασία με την Prime, έχουν κερδίσει 23 βραβεία CannesLions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «BestPlacetoWorkbyAdAge για το 2014» και PRWeek για το 2013 & 2014». Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications, crisis management, media relations, press office, life style marketing και events management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.