Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 03.12.2014 το 10ο Internet & E-BusinessInnovationForumόπου η PaloServicesπαρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της «Forecasting using Social Media Analytics». Ο ιδρυτής και CEO της Palo Services Παναγιώτης Τσαντίλας, μιλώντας στην ενότητα E-BusinessIntegration, ανέλυσε τη λειτουργία του μοναδικού στην Ελλάδα εργαλείου επεξεργασίας και πρόβλεψης στα Socialmedia.

Όπως τόνισε ο κ. Τσαντίλας , το «Forecasting using Social Media Analytics» παρέχει τη δυνατότητα σε διάφορες εταιρείες να σχεδιάσουν τη στρατηγική των προϊόντων τους, αλλά και να προβλέψουν επικείμενες κρίσεις.

Σε μια εποχή που το συναίσθημα του καταναλωτή αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιλογής του προϊόντος, η συγκεκριμένη πλατφόρμα που παρέχει η PaloServices   έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία ενημέρωσης και πρόβλεψης της αίσθησης που κυκλοφορεί onlineγια το εκάστοτε προϊόν.

Το «Forecasting using Social Media Analytics»απευθύνεται σε εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες διαδραστικού Marketing, Social Media αλλά και σε εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου ή είναι υποστηρικτικές σε αυτές, να αναβαθμίσουν τις διαδικασίες τους και να σχεδιάσουν την στρατηγική του digitalmarketingτους. Ταυτόχρονα λειτουργεί ενημερωτικά προς τους νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το 10ο Internet & E-BusinessInnovationForum που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ αποτελεί μια κορυφαία διοργάνωση για τις επιχειρήσεις και το διαδίκτυο στην Ελλάδα. Διοργανωτές του Forum ήταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου) υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), και τη συνεργασία του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).