Το νέο πολυτελές Μiraggio Thermal Spa Resort, που θα ανοίξει τις πύλες του τον προσεχή Μάιο είναι η νέα συνεργασία της εταιρείας συμβούλων Orloff Spa Experts, με 30 χρόνια παράδοσης στους τομείς της φιλοξενίας, Spa και wellness
H εταιρία OrloffSpa Experts, ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της συνεργασία με το Miraggio, Thermal Spa στη Χαλκιδική.
Στη νέα αυτή αποκλειστική συνεργασία, η Orloff Spa Experts αναπτύσσει το μενού του εντυπωσιακού αυτού Ελληνικού ιαματικού χώρου που καλύπτει 3.000 τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων και θα προμηθεύει τις κορυφαίες, διεθνούς φήμης μάρκες,Valmont, KOS Paris και ALGOANE.
Το Miraggio Thermal Spa Resort θα διαθέτει πισίνα θαλασσοθεραπείας απευθείας από τη θάλασσα, θα παρέχει θεραπείες με λάσπη Rasul, φυτική σάουνα, Φινλανδική σάουνα, Τepidarium, Floatation bed, Vichy Showers, Kneip bath, χρωμοθεραπία και είδικό τμήμα ιατρικής ευεξίας.
Θα υπάρχουν πέντε πολυλειτουργικές αίθουσες θεραπειών: Μια διπλή σουϊτα, δύο σουίτες VIP, ένα VIP Lounge και ένα Fitness Center με ειδικό χώρο για personal training.
Επιπλέον το Miraggio Thermal Spa Resort, θα διαθέτει 300 δωμάτια και σουίτες, απο τις οποίες 48 με ιδιωτική πισίνα, φέρνοντας νέα standards στο χώρο της χαλάρωσης και ευεξίας για την Ελλάδα.
Ιδιοκτησία της Med Sea Health, το θέρετρο είναι σχεδιασμένο απο την Ελληνική αρχιτεκτονική εταιρία DLP, του Michel De Landtsheer και της Ελένης Πλέτσα. Επίσης, η εταιρία Howard Spa Consulting, UK, συμμετέχει σε ότι αφορά το concept και τις εγκαταστάσεις του Miraggio Thermal Spa Resort, για την εξασφάλιση μιας πραγματικά «διαδραστικής, υγιούς και αξέχαστης εμπειρίας για όλους τους επισκέπτες του», σύμφωνα με το διευθυντή του Σπα κ. Σταύρο Μαυρίδη.