Στην φώτο ο κ. Παναγιώτης Τσιναβός, διευθύνων σύμβουλος της ΚΡΙ-ΚΡΙ

 

«Στην Κρι Κρι, έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε την ομαλή τροφοδοσία όλων των σημείων λιανικής με τα προϊόντα μας, καθώς και των πελατών μας στο εξωτερικό. Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την Ελλάδα, όπου και δραστηριοποιούμαστε εδώ και 60 χρόνια», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΡΙ-ΚΡΙ, Παναγιώτης Τσινάβος, αναφορικά με τις τρέχουσες κοινωνικές εξελίξεις.

Ο κ. Τσινάβος τονίζει, επίσης, τα εξής: «Συνεχίζουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στους συνεργάτες και στους προμηθευτές μας. Επιπλέον, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση με την αργία των τραπεζών, ήδη καταβάλλεται μέρος του μισθού κάθε εργαζομένου με μετρητά και το υπόλοιπο διατραπεζικά.

Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες και αρχές μας απέναντι στους καταναλωτές, τους εργαζομένους, τους προμηθευτές μας και την κοινωνία».

Πηγή: www.imerisia.gr