Αντώνης Μαρκόπουλος, managing director Oceania (Intralot)

Απλώνει τη δραστηριότητά της και στις 5 ηπείρους απασχολώντας 5.500 εργαζομένους και δημιουργώντας έναν ετήσιο τζίρο της τάξεως των 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στην εκδήλωση παρενέβη ο κ. Αντώνης Μαρκόπουλος, managingdirectorOceania του ομίλου Intralotο οποίοςπαραλαμβάνοντας την διάκριση ACTIVEGREECEAWARDS 2015 ανέφερε:

Η απονομή έγινε από την κυρία Έλενα Κουντουρά – Αναπληρώτρια Υπουργό Τουισμού

Kountoura-markopoulos

«Θα ήθελα, εκ μέρους της εταιρείας Intralot, να ευχαριστήσω την Active Greece και την STAT BANK για την τιμητική διάκριση που κάνετε σήμερα στην εταιρεία μας και στον όμιλο μας. Μια τιμητική διάκριση που έρχεται να επιβραβεύσει τα 23 χρόνια πορείας αυτής της εταιρείας που την έχει φέρει σήμερα ανάμεσα στις ηγέτιδες εταιρείες του χώρου της τεχνολογίας των τυχερών παιχνιδιών. Η εταιρεία όπως προαναφέρθηκε, σήμερα είναι μια εταιρεία 5 ηπείρων, βρίσκεται σε 57 χώρες και απασχολεί περισσότερο από 5.500 προσωπικό υψηλού επιπέδου. Η επέκταση της εταιρείας δεν έγινε τυχαία. Έγινε επενδύοντας ένα υψηλά μορφωμένο και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό στην χώρα μας που έφερε αυτή την εταιρεία να επικρατεί αυτή τη στιγμή σε χώρες και σε περιοχές του Δυτικού κόσμου. Βρισκόμαστε ήδη σε 12 πολιτείες των Η.Π.Α. και όπως ακούσατε βρισκόμαστε ήδη σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές όπως είναι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Περιμένοντας την ομαλοποίηση του επενδυτικού και πολιτικού περιβάλλοντος της χώρας μας, η Intralot είναι διατιθεμένη να επενδύσει ακόμη περισσότερο φέτος στην διεθνή επέκταση της. Διεθνή επέκταση της που την έχει φέρει σήμερα να παράγει περίπου το 97% του τζίρου της εκτός της χώρας. Η επένδυση της εταιρείας θα συνεχιστεί, η επένδυση και στο ανθρώπινο δυναμικό στον Ελληνικό χώρο θα συνεχιστεί με στόχο την ολοένα και περισσότερη αξία αυτής της εταιρείας σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό επίπεδο, και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ».