Ανοίγει τις πύλες της στις 12 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan EXPO η 11η έκθεση HORECA 2016 (φωτό από τα περσινά εγκαίνια): πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα.
Η 11η HORECA είναι έτοιμη να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας! Με περισσότερους από 550 εκθέτες, πάνω από 55.000 τ.μ. εκθεσιακής κάλυψης, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και έναν εντελώς νέο τομέα για τη δόμηση και την ανακαίνιση των ξενοδοχείων, η 11η HORECA καταρρίπτει νέο ρεκόρ.
Ακόμη, η 11η HORECA ανανεώνει την εφαρμογή της (App) για smartphones, η οποία είναι διαθέσιμη για “κατέβασμα” από τα apple store και google play store για κινητά iphone και android. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση όπως π.χ. οδηγίες και χάρτη πρόσβασης, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα προβολής και αναζήτησης όλων των εκθετών αλφαβητικά, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν και το HALL στο οποίο βρίσκεται το περίπτερό τους.
Παράλληλα, υπάρχει τομέας ενημέρωσης για τα δρώμενα της έκθεσης που θα ανανεώνεται συχνά με νέα και ανακοινώσεις. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων εκθετών και άμεση προβολή τους πάνω σε interactive χάρτη που παρουσιάζει σχεδιάγραμμα της έκθεσης. Τέλος, για όποιον το επιθυμεί η εφαρμογή υποστηρίζει push notifications προκειμένου να υπάρχει ακόμα πιο άμεση ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων σχετικά με τα δρώμενα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.