Σημαντική διάκριση στα βραβεία «Health & Safety Awards 2015» κατέκτησε η εταιρία Adidas Ηellas A.E., θυγατρική της γερμανικής εταιρείας αθλητικών ειδών και ένδυσης, Adidas Group.  Η σημαντική βραβεύση της adidas Hellas στα Health & Safety Awards αποτελει αναγνώριση της μακροχρόνιας στρατηγικής της Εταιρείας και όλων των μέχρι σήμερα προσπαθειών προς τη δημιουργία Βιώσιμης Ανάπτυξης με  νέες πρακτικές, δράσεις και τεχνολογίες για τη βελτίωση της ασφάλειας και υγείας στην εργασία, με στόχο τη δημιουργία ακόμη πιο κατάλληλων και ασφαλών συνθηκών και με έμφαση στο Work Life Balance. Το βραβείο παρέλαβε η Χριστίνα Αλεξανδροπούλου, Facilities Manager, South East Europe, adidas Group.

Η adidas έχει ξεκάθαρο όραμα για την εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής (Work Life Integration) και μετρήσιμους στόχους για την υγεία & την ασφάλεια στον εργασιακό χώρο. Οι άνθρωποί είναι η κινητήριος δύναμή της και βασική στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας αποτελεί η ανάπτυξη και η επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της με έμφαση όμως και στην προσωπική υγεία.  Ο αθλητισμός, η ηγεσία, το πάθος, η ακεραιότητα, η συνεργασία και η ποιότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες των αξιών της και επιδίωξη του Group είναι να εμπνέουν τους ανθρώπους τους για να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός αλλά και εκτός γραφείου.

H τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2015, διοργάνωση που βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, έλαβε χώρα σε εορταστικό κλίμα την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015,  στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

 

Στην τελετή παρευρέθηκαν πάνω από 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.  Την τελετή απονομής τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος άνοιξε την τελετή απονομής, απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.