Στην φώτο διακρίνεται η κα Ταλίν Τσαλικιάν, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises για ακόμη μια φορά, χάρη στην εξαιρετική διαχείριση του τομέα διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, απέσπασε πέντε βραβεία στα HR Community Awards

 

Σε μια εποχή στην οποία η ανάγκη για εκσυγχρονισμό με καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές είναι έκδηλη, σε μια εποχή όπου εργαζόμενοι και επιχειρήσεις μάχονται ενάντια σε δύσκολες συνθήκες, η Celestyal Cruises κερδίζει το στοίχημα και επιβραβεύεται. Την 1η Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των HRCommunityAwards, στο πλαίσιο του HRCommunityConference &Awards 2015, στο Μέγαρο Μουσικής, με στόχο την επιβράβευση αξιόλογων πρακτικών στον τομέα της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού. Η CelestyalCruises, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Στρατηγική Αλλαγής Διαχείρισης/Πρωτοβουλίας», δύο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες «Καλύτερες HR Πρακτικές Εκτός Συνόρων» και «Αποτελεσματικότερη Στρατηγική Συνολικής Επιβράβευσης», ένα χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Εξαιρετικός Εργασιακός Χώρος» και μια τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Εξαιρετική Επίδοση στην Στρατηγική Διοίκηση».

Η κα Ταλίν Τσαλικιάν, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά: «Εν μέσω των ιδιαίτερων πολιτικών και οικονομικών συγκυριών που βιώνει η αγορά και οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι διακρίσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη CelestyalCruises, αποτελώντας επιβράβευση για τη μέχρι τώρα σκληρή συλλογική δουλειά μας που αποτελούν και το κινητήριο μοχλό για τη μελλοντική μας πορεία. Τα εύσημα για την επιτυχία της CelestyalCruises δίνονται στην εξαιρετική ομάδα του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει το καλύτερο δυνατό τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και στο εσωτερικό της εταιρείας».

Η CelestyalCruises, η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα τα ελληνικά λιμάνια, έχει ως στρατηγικό στόχο την προώθηση της Ελλάδας, το φυσικό της πλούτο, την ιστορία, και τον πολιτισμό της μέσω των χιλιάδων επιβατών της από όλο τον κόσμο. Στηρίζει την εθνική οικονομία και κυρίως στις τοπικές κοινότητες όπου δραστηριοποιείται ενώ ανοίγει νέους προορισμούς και προοπτικές στην ελληνική κρουαζιέρα.

Γραφείο Τύπου CelestyalCruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 210 4583451

 

 

 Σχετικά με την CelestyalCruises

HCelestyalCruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η CelestyalCruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα TourismAwards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Παράλληλα, ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε στο θεσμό των HRCommunityAwards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η CelestyalCruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA).