Η Β2Β GAMINGSERVICES, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στον κορυφαίο θεσμό των EuropeanBusinessAwards και την 1η Σεπτεμβρίου 2015 αναδείχθηκε σε NationalChampionforMalta, σήμερα κατακτά μία θέση στην πρώτη δεκάδα μεταξύ 32.000 επιχειρήσεων από 33 ευρωπαικές χώρες.  Η B2BGAMINGSERVICES είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία στην δεκαετή ιστορία των EuropeanBusinessAwards στην οποία απονέμεται η διάκριση αυτή στον τομέα του διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων.

Σε μία εποχή που πολλά θέματα αναζητούν προσανατολισμό, η B2BGAMINGSERVICES έχει διατηρήσει σταθερή ανοδική πορεία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 κατακτώντας από το 2005 ηγετική θέση στην Ευρώπη και ηγετική θέση στην Ελλάδα από το 2012 όταν επέλεξε να δραστηριοποιηθεί και στη χώρα μας.

Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε στη δημόσια ψηφοφορία για τη B2BGAMINGSERVICES, μπορείτε να δείτε το βίντεο της Εταιρίας και να ψηφίσετε στο http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/malta/15970

Η ψηφοφορία θα κλείσει την Παρασκευή 26/2/2016.

Η B2BGAMINGSERVICESείναι μία Εταιρία υψηλής τεχνολογίας η οποία εξειδικεύεται στο διαδικτυακό στοιχηματισμό και τα παίγνια μέσω της συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας της που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες εταιρίες online στοιχηματισμού στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την B2BGAMINGSERVICES

http://www.b2bgamingservices.com/

Τα EuropeanBusinessAwards είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος, θεσμός απονομής βραβείων επιχειρηματικής αριστείας στον οποίον συμμετέχουν Ευρωπαικές επιχειρήσεις από όλους τους τομείς, ενώ βραβεύονται εκείνες οι οποίες αποδεικνύουν ανάπτυξη, προοπτικές ανάπτυξης, αξιοπιστία, ακεραιότητα, και Ευρωπαικό προσανατολισμό (TheRSMEntrepreneuroftheYearAwardinthe 2015/2016).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα EuropeanBusinessAwardshttp://www.businessawardseurope.com/