Η υπηρεσία AvisFlex που προσφέρει ευέλικτη και οικονομική μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρείες και ιδιώτες, επιστρέφει με νέα προσφορά και τιμές που ξεκινούν από 7,9€ ευρώ την ημέρα.

 Η προσφορά Avis Flex για πρώτη φορά  περιλαμβάνει τα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων της Ελληνικής αγοράς όπως Fiat 500, Peugeot 208 Diesel, Lancia Ypsilon Diesel, Citroen C4 Diesel, VW Golf Diesel, BMW 116 Diesel αλλά και Jeep Renegade. Οι ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές του προγράμματος Avis Flex σας δίνουν τη δυνατότητα να φέρετε την ενοικίαση αυτοκινήτου στα μέτρα σας, ενώ συγχρόνως απολαμβάνετε σημαντικά προνόμια, όπως μεταξύ άλλων:

 

•1600 χιλιόμετρα το μήνα

•Τέλη κυκλοφορίας

•Ασφάλεια μικτή-κλοπής με απαλλαγή

•Ασφάλεια προς τρίτους

•Συντήρηση αυτοκινήτου

•Οδική βοήθεια

•Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

 

Η προσφορά απευθύνεται σε εταιρίες και ιδιώτες ενώ ισχύει για ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης 2 μηνών και με υποχρεωτική επιστροφή του αυτοκινήτου έως 30/04/2016.

 

 ***

 Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα, στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Με 78 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα και στόλο που ξεπερνά τα 33.000 αυτοκίνητα αλλά και με ισχυρές συνεργασίες, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis συνεργάζεται με περισσότερες από 20 διαφορετικές εταιρίες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με οδηγό το motto της εταιρείας «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 165 χώρες με περισσότερους από 5.450 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.