Στην φώτο διακρίνεται η κυρία Τζένη Γυφτέα.

 

Η εταιρεία ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ επιλέχθηκε ανάμεσα στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας για το 2015 λόγω του έντονου εξωστρεφή χαρακτήρα της. Το βραβείο και την διάκριση παρέλαβε η κυρία Κατερίνα Σκουφή, marketing manager της επιχείρησης ελαιολάδου. Η εταιρεία διαχείριζεται από την κυρία Ευγενία Γυφτέα και τον κύριο Δημήτριο Γυφτέα.

ActiveGreece Ad2

Λίγα λόγια για την ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ:

Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ ιδρύθηκε το 1964 από την κύριο Ανδρέα Γυφτέα, με κύρια ασχολία την επεξεργασία ελαιολάδου από την περιοχή της Καλαμάτας. Σήμερα η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες παραγωγικές εταιρείες στο χώρο του ελαιόλαδου με ετήσιο τζίρο 30 εκ. ευρώ.  Η επιχείρηση επεξεργάζεται, συσκευάζει και διανέμει Ελληνικά αγροτικά προϊόντα παγκοσμίως, κυρίως από την περιοχή της Μεσσηνίας, όπως το Καλαματιανό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ καθώς και Καλαματιανές ελιές ΠΟΠ.

Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ αποτελεί έναν αξιόπιστο προμηθευτή Ελληνικών προϊόντων, με προορισμό τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, εξάγωντας δικά της επώνυμα προίόντα καθώς και private label σε περισσότερες από 50 χώρες. Μερικές από τις χώρες όπου η εταιρεία εξάγει: ΗΠΑ, Καναδάς, Ε.Ε., Αυστραλία, Ιαπωνία,  Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή, Βραζιλία και Χόνκ Κόνγκ.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.agrovim.gr/