Στην φώτο διακρίνεται ο κ. Ευτύχης Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος της Aegean Airlines

Η Aegean Airlines αναδείχθηκε για μία ακόμη χρονιά «καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2015», κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2015, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει τη δεύτερη ισχυρή θέση στην κατηγορία Παγκόσμια Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2015 στη διάρκεια του Paris International Airshow, και όπως αναφέρθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές της απονομής, η Aegean διατήρησε την κυριαρχία της στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ισχυρή θέση και στην παγκόσμια κατάταξη. Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards (βραβεία επιλογής επιβατών) την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Μαΐου 2015, περισσότεροι από 18,89 εκατομμύρια επιβάτες, 105 και πλέον εθνικοτήτων, επιβράβευσαν την Aegean για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Το βραβείο αυτό απονέμεται στην Aegean για 5η συνεχόμενη χρονιά και για 6η φορά από το 2009 έως σήμερα.

Τα World Airline Awards είναι κορυφαία βραβεία κύρους και αριστείας στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν από τα πιο σημαντικά βραβεία για μία αεροπορική εταιρεία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των επιβατών.

«Με ιδιαίτερη τιμή παραλαμβάνουμε το βραβείο της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη για το 2015. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιβάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και φυσικά να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό της Aegean, που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις των καιρών. Η προσπάθειά μας για περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επιβάτες μας θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση. Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση, αποτέλεσμα της προσήλωσής μας στη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς μας, αποδεικνύει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ξεχωρίσουν σε διεθνές επίπεδο και απαιτητικές, ανταγωνιστικές αγορές», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης.

Πηγή: www.kathimerini.gr