Ο εκδοτικός οργανισμός  ACTIVEBUSINESSPUBLISHING με την τεχνική υποστήριξη της STATBANK διοργανώνει την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα της εξωστρέφειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 5 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ). Στην διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις ACTIVE  GREECE AWARDS 2015 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας (εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία).

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρισμού, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγών, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων και του φορέα EnterpriseGreece.Σε αυτήν θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των κομμάτων, πρέσβεις ξένων χωρών, ξένων Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και εταιρειών.

Oι διακρίσεις ACTIVEGREECEAWARDS 2014 θα αφορούν τις επιχειρήσεις

Α)  με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών,

Β) με τις υψηλότερες βάσει τζίρου εξαγωγές ανά τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας (ελαιόλαδο, κρασί, αγροτικά προϊόντα, μάρμαρα, μεταλλικά προϊόντα, μη μεταλλικά ορυκτά, φάρμακα κλπ),

Γ) με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της ναυτιλίας.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός ACTIVE GREECE 2015 – EXPORTS – TOURISM – SHIPPING.

Στον οδηγό θα αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, δηλαδή:

  1. στις εξαγωγές,
  2. τον τουρισμό και
  3. την ναυτιλία.

Ταυτοχρόνως, στον οδηγό θα συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες  θα δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.

Ο οδηγός θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες όπου λειτουργούν διευθύνσεις Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε χιλιάδες δίκτυα διανομής του εξωτερικού αλλά και οργανισμούς που προωθούν την Ελλάδα στοι εξωτερικό είτε ως τουριστικό είτε ως εμπορικό και επενδυτικό προορισμό.

COVER

 

map

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς

Ακτή Μιαούλη 10 – ΤΚ 185 38

Τηλ: +30 210 4550100