Τις εταιρείες Καυκάς και Καράτζης, καθώς και την Ελληνική Πρωτοβουλία τίμησε η Λέσχη Επιχειρηματικότητας με τα Βραβεία «Κούρος 2016» για τις επιδόσεις τους στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα, ενώ στην Apivita απένειμε το Βραβείο Green Dreams.

Ειδικότερα, κατά την 22η διοργάνωση που κορυφώθηκε χθες το βράδυ, Βραβείο Ανάπτυξης & Καινοτομίας απονεμήθηκε στον Νίκο Καυκά, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Καυκάς Α.Ε., ελληνικής εταιρείας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, «Βραβείο Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο» στον Αντώνιο Καράτζη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Καράτζη Α.Ε., εταιρείας που δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή δικτύων συσκευασίας και με «Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς» τιμήθηκε η Ελληνική Πρωτοβουλία – The Hellenic Initiative, πρωτοβουλία της Ελληνικής Διασποράς.

Στο πλαίσιο των Βραβείων Κούρος 2016 απονεμήθηκε επίσης το ειδικό βραβείο «Green Dreams», που τιμά την καινοτομία στον τομέα της πράσινης οικονομίας. Το βραβείο φέτος απονεμήθηκε στη Νίκη Κουτσιανά, πρόεδρο της Apivita.