Την εφαρμογή νέων επενδυτικών σχεδίων στην Αρμενία, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην περιοχή, προχωρά η Coca-Cola Hellenic, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρείας σε πρόσφατη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Karen Karapetyan.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα, κατά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της διοίκησης της εταιρείας με επικεφαλής τον περιφερειακό διευθυντή Keith Sanders παρουσιάστηκαν τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου στην Αρμενία.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, «υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στη χώρα, ειδικά καθώς η επιχειρηματική κοινότητα βρίσκει έναν αξιόπιστο συνεργάτη στο πρόσωπο της κυβέρνησης».

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Αρμενίας καλωσόρισε την πρωτοβουλία της εταιρείας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σημείωσε ότι η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να υποστηρίξει την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που χρειάζονται για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και τη νομοθεσία περί προστασίας του ανταγωνισμού.