Σε επενδύσεις 54 εκατ. ευρώ προχώρησε το εννεάμηνο του 2016 η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία κατά το ίδιο διάστημα, εμφάνισε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 13,7% σε 1,6 δισ. ευρώ.

Παράλληλα, η συνεισφορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην απασχόληση διαμορφώθηκε σε 871 νέες θέσεις εργασίας, ενώ κατά την τριετία 2013 – 2015, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία 1.913 νέων θέσεων εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνέχισε να αυξάνει το μερίδιο αγοράς, ενισχύοντας τη θέση της στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Λεωνίδας Βρεττάκος, διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, ανέφερε τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους, τους εργαζομένους της ΑΒ, για την καθημερινή τους προσπάθεια που αποτελεί θεμέλιο και έμπνευση πίσω από κάθε μας ενέργεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στους πελάτες μας για τη διαρκή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. H σχέση μας, η σχέση που δημιούργησε ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος 78 χρόνια πριν και που παραμένει ζωντανή στην καθημερινότητά μας, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό»