Αριστερά, o κ. Δημήτρης Μιχόπουλος, διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick και ο Δρ. Θύμιος Ζαχαρόπουλος Provost του Deree College

Η Weber Shandwick, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, πιστή στη δέσμευσή της για δημιουργικότητα, στρατηγική και αποτελεσματικότητα υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree – The American College of Greece), το μακροβιότερο Αμερικανικό – διαπιστευμένο Κολλέγιο στην Ευρώπη με την παρουσία του Provost Δρ. Θύμιου Ζαχαρόπουλου.

Ο σκοπός της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας είναι μεταξύ άλλων η ανάπτυξη κοινών δράσεων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ενεργό συμμετοχή σπουδαστών του Master of Arts Strategic Communication & Public Relations, που λειτουργεί υπό την επίβλεψη της Δρ. Αργυρώς Κεφάλα, Υπεύθυνη του Προγράμματος και Καθηγήτρια Επικοινωνίας, σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι σπουδαστές του Deree – The American College of Greece μέσω πρακτικών ασκήσεων, συμμετοχής σε focus groups, brainstorming sessions θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν και να συνδράμουν σε πραγματικό χρόνο σε καμπάνιες επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό στελέχη της Weber Shandwick θα προσφέρουν πρακτικές ασκήσεις στους φοιτητές που θα επιλεγούν από κοινού με το Deree College, θα δώσουν διαλέξεις και θα συμμετέχουν ως εξωτερικοί αξιολογητές σε επιτροπές για διατριβές. Επιπλέον το Deree – The American College of Greece και η Weber Shandwick θα δημιουργήσουν από κοινού ένα πρωτοποριακό μάθημα το οποίο θα ενσωματώνει τις ως άνω δραστηριότητες, θα προτείνουν τρόπους συνεργασίας σε ένα Think Tank Στρατηγικής Επικοινωνίας καθώς και περαιτέρω συνέργιες προς όφελος της εκπαίδευσης του κλάδου Επικοινωνίας.

“H Weber Shandwick επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και στο ταλέντο», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick. ”Είναι μεγάλη τιμή η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με το Masters of Arts in Strategic Communication & Public Relations του Deree College, το μακροβιότερο Αμερικανικό – διαπιστευμένο Κολέγιο στην Ευρώπη. Η πολυβραβευμένη εμπειρία, τεχνογνωσία και το ταλέντο μας στους τομείς της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων θα εμπλουτιστεί από το ταλέντο, τις γνώσεις και το πάθος των σπουδαστών και των καθηγητών του εξειδικευμένου Μεταπτυχιακού του Αμερικανικού Κολλεγίου στην Ελλάδα (Deree – The American College of Greece). Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία θα είναι εξαιρετικά γόνιμη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κλάδου Επικοινωνίας, τους φοιτητές του Κολλεγίου, τους πελάτες και τα στελέχη της Weber Shandwick. Είναι καθήκον μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των αυριανών στελεχών και ηγετών του κλάδου της Επικοινωνίας.”