ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2.500 ΨΥΓΕΙΩΝ

1and15a  Νέες επενδύσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ δρομολογεί η Ηπειρώτικη Βιομηχανία Εμφιαλώσεως «Βίκος» για την ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά αναψυκτικών. Ειδικότερα, οι επενδύσεις αφορούν στην τοποθέτηση 2.000 με 2.500 ιδιόκτητων ψυγείων της εταιρείας στη λεγόμενη κρύα αγορά (αφορά εστιατόρια, καφετέριες, μίνι μάρκετ και περίπτερα) καθώς και στον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου με νέες συσκευασίες του 1,5 λίτρου και των 500ml.

  Όπως ανέφερε η διοίκηση της εταιρείας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις  εγκαταστάσεις της στα Ιωάννινα, τα μηνύματα για την πορεία των αναψυκτικών της είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς σε διάστημα λίγων μηνών από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προτίμηση αρκετών καταναλωτών και μαζί αξιόλογα μερίδια αγοράς.

 

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο κ. Πέτρος Σεπέτας-Διευθύνων Σύμβουλος της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων

Συγκεκριμένα, σε διάστημα πέντε μηνών τα αναψυκτικά Βίκος κατέκτησαν μερίδιο 1,5% στη κατηγορία non cola, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις κωδικών (βυσσινάδα και λεμονάδα) τα ποσοστά αγγίζουν ακόμη και το 5%. Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση διατηρεί αμετάβλητο τον στόχο της κατάκτησης ποσοστού 10% στην κατηγορία των αναψυκτικών με γεύση σε ορίζοντα διετία στην Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι εφικτός. Σχέδια υπάρχουν και για το εξωτερικό, καθώς μετά την Κύπρο έχουν αρχίσει συζητήσεις για την επέκταση των εξαγωγών στις αγορές των Βαλκανίων, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Κίνας και του Ντουμπάι, όπου η εταιρεία έχει ήδη παρουσία μέσω του φυσικού μεταλλικού νερού της.

 

Πηγή: www.imerisia.gr