Στις 13 Νοεμβρίου 2014 θα δοθούν οι επιχειρηματικές διακρίσεις SALUS INDEX 2014. Αυτές θα απονεμηθούν στις δυναμικότερες επιχειρήσεις των κλάδων φαρμάκου, καλλυντικών και ιατρικών μηχανημάτων.

Η ActiveBusiness Publishingμε την τεχνική υποστήριξη της STAT BANK θα δώσει επίσης στην δημοσιότητα για μια ακόμη χρονιά τον ετήσιο επιχειρηματικό οδηγό ΥΓΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΟ – ΟΜΟΡΦΙΑ 2014. Η έκδοση θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση – θεσμό του κλάδου υγείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα Silver Forest του Radisson Blu Park Hotel Athens. Στον οδηγό θα αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στον χώρο της υγείας, ενώ ταυτόχρονα θα συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις όλων των σημαντικών προσώπων του τομέα. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες θα δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.

Παράλληλα με την παρουσίαση του οδηγού θα δοθούν οι διακρίσεις SALUS INDEX 2014. Τα βραβεία αφορούν φαρμακευτικές εταιρείες, φαρμακαποθήκες, επιχειρήσεις καλλυντικών, εισαγωγής ιατρικών μηχανημάτων και εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής που διακινούνται μέσω φαρμακείων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Active Business Publishing  Τηλ.Επικ.: +30210-3428666

 

salus