Είχε τον μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης στις ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2015 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Γίνεται λόγος για την Peugeot στην Ελλάδα, που πλέον βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου επιχειρήσεων Συγγελίδη. (Στη φωτό δεξιά ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης και αριστερά ο κ. Πέτρος Πιπερίδης, γενικός διευθυντής της εταιρείας που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Peugeot στην Ελλάδα).
Η ανάληψη από τον όμιλο Συγγελίδη έχει δώσει τεράστια ώθηση στις πωλήσεις της γαλλικής φίρμας στην χώρα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το 7μηνο η αύξηση των ταξινομήσεων υπολογίζεται σε 183% όταν η συνολική αγορά έπεφτε κατά 28,6%. Αυτό έχει οδηγήσει την Peugeot στην 5η θέση του καταλόγου των ταξινομήσεων στην Ελλάδα το 2015.
Η σύγκριση που αναδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας της Peugeot είναι ότι από τις 35 μάρκες αυτοκινήτων που διακινούνται στην Ελλάδα μόνον 8 εμφάνισαν ανοδική πορεία ενώ η Peugeot κινήθηκε με την μεγαλύτερη επιτάχυνση στον ρυθμό αύξησης των ταξινομήσεων. Αντιθέτως μάρκες, όπως η Nissan, η Opel, η Fiat, η Ford, η Huyndai και άλλες παρουσίασαν ρυθμούς μείωσης που ξεκινούσαν από 30% και έφταναν το 70%.