Εντυπωσιακή αύξηση τόσο των εσόδων όσο και των κερδών εμφάνισε η Neurosoft για το α΄ εξάμηνο του έτους.

Ειδικότερα, τα ενοποιημένα έσοδα της Neurosoft για το πρώτο μισό του έτους έφτασαν στα 5,03 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 1,97 εκατ. ευρώ του α’ εξαμήνου του 2013.

Στο εξεταζόμενο διάστημα τα EBITDA έφτασαν στα 1,9 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 690 χιλ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Σε ό,τι αφορά τα καθαρά κέρδη κατέγραψαν εντυπωσιακή άνοδο διαμορφούμενα στα 1,67 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 0,072 εκατ. ευρώ του α’ εξαμήνου του 2013.

Με βάση τα μεγέθη εξαμήνου η διοίκηση της εταιρείας εμφανίζεται αισιόδοξη ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει για το σύνολο του έτους. Σε αυτό το πλαίσιο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Βασιλονικολιδάκης δήλωσε:

«Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο, με ώθηση κυρίως από τις επιτυχίες που σημειώσαμε στη μονάδα αθλητικού στοιχήματος, ως συνέπεια σημαντικών έργων στην ανάπτυξη λογισμικού στο business intelligence, BOLT και Qualytor. Την ίδια στιγμή η εδαφική επέκταση των μονάδων factoring και τηλεπικοινωνιών συνέχισε ισχυρή αυτό το εξάμηνο. Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο στην παραγωγή προϊόντων καθώς αναπτύξαμε σειρά βελτιώσεων, προσθηκών, επεκτάσεων και διεπαφών, σε συστήματα τρίτων μερών προκειμένου να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας. Με βάση την επίδοσή μας το πρώτο μισό του έτους, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους ετήσιους στόχους μας».

Υπενθυμίζεται ότι η μετοχή της Neurosoft διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο AIM του Μιλάνο.

 

Πηγή: www.capital.gr

Πηγή:www.capital.gr