Στην φώτο διακρίνεται ο κ. Αντώνης Ευμορφιάδης-Γενικός Διευθυντής της Medochemie Hellas

salus

Η φαρμακευτική εταιρεία Medochemie Hellas βραβεύτηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens, στα πλαίσια της εκδήλωσης της Active Business Publishing – StatBank με την διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας «SalusIndex 2014».

Η βράβευση αφορούσε στην εντυπωσιακή ανάπτυξη που πραγματοποίησε τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα αρνητικό περιβάλλον. Οι διακρίσεις SALUSINDEX 2014 δόθηκαν σε φαρμακευτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις συναφών κλάδων όπως φαρμακαποθηκών, επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικών ειδών, συμπληρωμάτων διατροφής κ.α.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Ευμορφιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της MedochemieHellas.

O κος Ευμορφιάδης δήλωσε ότι η επιτυχία της Medochemie Hellas τα 3 τελευταία χρόνια οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των εργαζομένων που ασπάστηκαν το όραμα και τις αξίες της εταιρείας: Πάθος για απόδοση, υπευθυνότητα, επιχειρηματικότητα, ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, ομαδικό πνεύμα, καινοτομία, επικέντρωση και άμεση δράση!

Η διάκριση αυτή αποτελεί συνέχεια της βράβευσης της Medochemie πανευρωπαϊκά από τον ΕΒΑ (European Business Awards), τον πιο προβεβλημένο και σημαντικό διαγωνισμό επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη, ο οποίος βραβεύει επιχειρήσεις που διακρίνονται για καινοτομία και επίτευξη μέγιστων εμπορικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας και βουλευτές-εκπρόσωποι κομμάτων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕfEX, ΣΕΙΒ.
Για τη Medochemie δείτε περισσότερα στο: http://greece.medochemie.com