Τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή της Μαρινόπουλος Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Βογιατζάκης, μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Αλβανίας και FYROM.

O κ. Jérôme Loubère, που μέχρι σήμερα ασκούσε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Μαρινόπουλου, θα συνεχίσει ως Σύμβουλος του Ομίλου και των Μετόχων σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης της στρατηγικής του Ομίλου στο λιανεμπόριο.

Η πετυχημένη πορεία του κ. Jérôme Loubère στην Μαρινόπουλος Α.Ε., οδήγησε την εταιρεία σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και καινοτομίας, διατηρώντας την σταθερά στην κορυφή του Ελληνικού Λιανεμπορίου.

GIORGOS VOGIATZAKIS

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., κ. Γιώργος Βογιατζάκης  ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1979 στην Kleider Werke και έως το 2003 πέρασε από σημαντικές, διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Shell Hellas, Shell Europe και McDonalds Hellas. Από το 2003 αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μαρινόπουλος Α.Ε. κατέχοντας από το 2010 τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης, Δημοσίων Σχέσεων, Franchise, Supply & Logistics και Convenience Stores της εταιρείας και στη συνέχεια του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Ελλάδας, Αλβανίας και FYROM.

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ‘Ruhr University’ στο Bochum της Γερμανίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης

 

Ο κ. Γιώργος Βογιατζάκης