Η LouisCruises φιλοξένησε εν πλω το διεθνές συνέδριο πωλήσεων, του InsightVacations, ενός από τους μεγαλύτερους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, μέλος του TheTravel Corporation (TTC) που δραστηριοποιείται σε 60 χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, 72 σημαντικά στελέχη πωλήσεων από όλο τον κόσμο, όπως την Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ν. Αφρική, Μέση Ανατολή, Αγγλία και Ν. Ζηλανδία, κήρυξαν στις 21 Αυγούστου την έναρξη του ετήσιου συνεδρίου τους σε κεντρικό Αθηναϊκό ξενοδοχείο. Σημειωτέον, ότι η τελευταία φορά που η Ελλάδα φιλοξένησε αυτή τη διοργάνωση ήταν το 2007.

Στη συνέχεια από τις 22 ως 25 Αυγούστου, είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν στο LouisCristal τις εργασίες του συνεδρίου, απολαμβάνοντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία κρουαζιέρας. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης κρουαζιέρας οργανώθηκαν με επιτυχία συναντήσεις εργασίας και οργάνωσης πωλήσεων ενόψει της τουριστικής περιόδου του 2015. Παράλληλα, γνώρισαν από κοντά μοναδικούς προορισμούς που φέτος εντάχθηκαν στο νέο δρομολόγιο της LouisCruises με την ονομασία ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’, όπως τη Σάμο και τη Μήλο.

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ταξιδιωτικού ΟργανισμούInsightVacations, κ. JohnBoulding, στην επίσημη αποχαιρετιστήρια ομιλία του, δήλωσε ότι ήταν πραγματικά το καλύτερο συνέδριο στην ιστορία του Insight, τόσο για την άψογη εν πλω οργάνωση και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία, όσο και στην ξηρά με τις πολύ ενδιαφέρουσες επισκέψεις και δραστηριότητες που επιφύλασσαν στους συνέδρους οι νέοι προορισμοί.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της LouisCruises, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε αυτό το σημαντικό  διεθνές συνέδριο πωλήσεων αλλά ακόμα πιο χαρούμενοι για τη θετική ανταπόκριση της ταξιδιωτικής αγοράς στα νέα μας δρομολόγια και στην «άλλη Ελλάδα» που είναι κρυμμένη και περιμένει τους επισκέπτες να την ανακαλύψουν.».

dancing on Samos

 

bbq