Στην φώτο διακρίνεται η μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Κερατσίνι Αττικής
Η Μύλοι Λούλη αναφέρει μετά από ερώτημα της ΕΚ πως με την Chipita βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για συνεργασία στην Ινδία. Διευκρινίζει πως οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο.

Με την εταιρεία CHIPITA η ΜΥΛΟΙ Λουλη ΛΟΥΛΗ 0,00% βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία. Οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο, αναφέρει η Μύλοι Λούλη , επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Euro2day.gr

Aναλυτικότερα σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αρ.πρωτ. 147/15.1.2015, σχετικά με τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού οικονομικού τύπου, η Μύλοι Λούλη  ενημερώνει ότι :

Πραγματικά όπως αναφέραμε και στις Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου και της Εταιρείας για την περίοδο που έληξε την 30η Σεπτεμβρίου 2014, από τον Ιούλιο του 2014 η Εταιρεία του Ομίλου LOULIS INTERNATIONAL FOODS ENTERPRISES BULGARIA Ltd συμμετέχει με ποσοστό 40% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας LAFCO LEADER ASIAN FOOD COMPANY Ltd, η οποία με την σειρά της συμμετέχει με ποσοστό 60% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd.

NikosFotopoluos

Σκοπός της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd. είναι η διερεύνηση, σε πρώτη φάση, επενδυτικών ευκαιριών για τον Όμιλο στην Ινδία και σε δεύτερη φάση η κατασκευή εργοστασίου στην Ινδία. Με την εταιρεία CHIPITA η ΜΥΛΟΙ Λουλη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία. Οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο

Στόχος των συζητήσεων είναι η δημιουργία από κοινού Μύλου στην Ινδία, ο οποίος όπως είναι λογικό θα εξυπηρετεί και την εταιρεία της CHIPITA στην Ινδία, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκετε υπό κατασκευή. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε 3 έτη περίπου από την ημέρα έναρξης αυτής και θα κοστίσει περί τα 15 εκ €.

Εφόσον υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη και συμφωνία η Εταιρεία άμεσα θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την Χρηματιστηριακή Νομοθεσία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ο κύριος Νίκος Φωτόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μύλοι Λούλη

Πηγή: www.euro2day.gr