Η PAPOUTSANIS   ανακηρύχθηκε “” National Champion “” και   βρίσκεται μέσα στις 60 Ελληνικές επιχειρήσεις που πέρασαν με επιτυχία στην πρώτη φάση του φετεινού διαγωνισμού και αναδείχθηκαν “National Champions” και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα αναγνωρισμένα βραβεία στην κατηγορία “”Τhe Business of the Year Award with Turnover e 0-25m””.

Φέτος έλαβαν μέρος συνολικά 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες και διακρίθηκαν 700 περίπου εταιρείες.

Μέσα απο μία διαδικασία αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι της ακαδημαικής και επιχειρηματικής κοινότητας, η PAPOUTSANIS επιλέχθηκε μεταξύ των 60 ελληνικών επιχειρήσεων που θα διαγωνιστούν για το τίτλο ” Ruban d’ Honneur ” ο οποίος απονέμεται στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης.

Αυτή η διάκριση έρχεται να αναγνωρίσει την προσπάθεια των ανθρώπων της Παπουτσάνης χάρη στην οποία έχουν επιτευχθεί σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με διεθνείς πελάτες από την Ευρώπη και Αμερική.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού οι εθνικοί φιναλίστ θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα επιβραβεύσει τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης με τον τιμητικό τίτλο “Ruban d’ Honneur “, δίνοντας παράλληλα στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να ψηφίσει τον National Champion για κάθε συμμετέχουσα χώρα .

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2015 και θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο αξιολόγησης.

Το καλοκαίρι του 2015 θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας σε ευρωπαικό επίπεδο.