Με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης κινήθηκε η εταιρεία για την περίοδο 2013. Συγκεκριμένα κατέγραψε αύξηση κατά 3,87 μονάδες στα καθαρά κέρδη προ φόρων, και από 17,7 εκατομμύρια ευρώ για το 2012 το συνολικό ποσό διαμορφώθηκε στα 18,4 εκατομμύρια ευρώ για το 2013. Αισθητή μείωση παρουσίασαν οι συνολικές πωλήσεις και από 103 εκατομμύρια το 2012 διαμορφώθηκαν στα 82 εκατομμύρια για το 2013, μείωση της τάξεως του 19,77%, κάτι το οποίο βέβαια δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αυξήσει τα κέρδη της.

Μεταξύ των εισαγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων φαρμάκου, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις κερδοφορίας κατά το 2013 – πέραν της BristolMyerSquibb – ήταν σύμφωνα με την έρευνα της ActiveBusinessκαι οι εταιρείες Glaxosmithkline, GenesisPharma, Merckκαι RocheHellas.

emmanuel lorge

Who is Who Bristol Myers Squibb

Η Bristol-Myers Squibb συμβάλλει στην παράταση και τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, παρέχοντας καινοτόμα φάρμακα για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές νόσοι, ο διαβήτης, το HIV/AIDS, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, ο ιός της χρόνιας ηπατίτιδας Β και οι ψυχιατρικές διαταραχές. Η εταιρεία δίνει μεγάλη βάση στην έρευνα και ανάπτυξη και μόνο για το 2013 επένδυσε περί τα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανακάλυψη και την δημιουργία φαρμάκων σε σημαντικούς τομείς όπως: ογκολογία, διαβήτη, ανοσοποιητικό σύστημα, αγγειοκαρδιακά και ιολογία. Η εταιρεία είναι ευρέως γνωστή για το παρασκεύασμα με την ονομασία DEPON.

Είναι θυγατρική εταιρεία της BristolMyerSquibb που εδρεύει στην Νέα Υόρκη.

Χρέη Γενικού διευθυντού εκτελεί ο κ. EmmanuelLorge ( Διακρίνεται στην  επάνω φώτο).

Τέλος, η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένως με τα βραβεία BestWorkplace & BestWorkplaceEurope καθώς και με το CredibilitySpecialAward.