Στην φώτο διακρίνεται ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης-Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean
Το πρόγραμμα της AEGEAN το 2015, περιλαμβάνει ένα δίκτυο 134 προορισμών σε 42 χώρες και την Ελλάδα, με 15.000.000 διαθέσιμες θέσεις, 2 εκατομμύρια περισσότερες από το 2014.

H Aegean, με την έναρξη του θερινού προγράμματος 2015 (τέλος Μαρτίου), αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στην Κύπρο.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση της Κύπρου με το Ισραήλ και με το Κίεβο της Ουκρανίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Και προς τους 2 προορισμούς οι πτήσεις από τη Λάρνακα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A320. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights για τον προορισμό αυτό. Από τη Λάρνακα προς Τελ Αβίβ, οι πτήσεις θα είναι καθημερινές, δηλ. 7 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές.

Για το Κίεβο, αντίστοιχα, η εταιρεία επαναφέρει τις πτήσεις που είχαν ξεκινήσει το 2013 αλλά διεκόπησαν το 2014 λόγω των προβλημάτων στη συγκεκριμένη χώρα. Οι πτήσεις προς το Κίεβο θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα της Aegean το 2015, περιλαμβάνει ένα δίκτυο 134 προορισμών σε 42 χώρες και την Ελλάδα, με 15.000.000 διαθέσιμες θέσεις, 2 εκατομμύρια περισσότερες από το 2014.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με ένα από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: «Η στρατηγική της ανάπτυξής μας από την Κύπρο συνεχίζεται, επενδύοντας στην ποιοτική σχέση που έχουμε δημιουργήσει με την κυπριακή αγορά. Η έναρξη των απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ αντιπροσωπεύει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας. Παράλληλα οι νέες αυτές πτήσεις θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Κύπρο».

 

Πηγή: www.euro2day.gr