Τα καύσιμα με την επωνυμία Shell έχουν αυτή τη στιγμή μερίδιο αγοράς 18,8%, διαθέτοντας περί των 700 πρατήρια υγρών καυσίμων και όχι μόνο. Από το 2010 οι δραστηριότητες της Shellανήκουν στην MotorOil. Η σχετική πώληση αφορά τις δραστηριότητες στον τομέα των πρατηρίων, τα οποία για μια 5ατία θα συνεχίσουν να διατηρούν το σήμα και τα προϊόντα της Shellμέσω 5αετούς σύμβασης άδειας χρήσης σημάτων που υπεγράφη. Τις δραστηριότητες των εμπορικών και βιομηχανικών καυσίμων της ασφάλτου, των χημικών, του υγραερίου τις δραστηριότητες εφοδιασμού και διανομής και τις εγκαταστάσεις παραγωγής λιπαντικών στην Ελλάδα. Η συμφωνία περιλαμβάνει την δημιουργία κοινοπραξίας μεταξύ της Shellκαι της Motor Oilγια τον κλάδο της αεροπορίας όπου πάλι θα χρησιμοποιείται το σήμα της Shell. Συγκεκριμένα η shelloverseasκατέχει το 51% και η Coral49%, η οποία έχει το 37.49% στην εταιρεία που κατέχει τις εγκαταστάσεις σε Ρόδο και Αλεξανδρούπολη. Η Shellυπέγραψε ακόμη μια συμφωνία με την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ για την ανάληψη της γενικής διανομής και εμπορίας των λιπαντικών shellστην Ελλάδα.

Η Shellβρίσκεται στην Ελλάδα από το 1926, αποδεικνύοντας όλα αυτά τα χρόνια το ενδιαφέρον για την Ελληνική κοινωνία και οικονομία, έχοντας προσφέρει αρκετά είτε μέσω των επενδύσεων που πραγματοποιεί είτε μέσα από τις θέσεις απασχόλησης που προσφέρει. Σήμερα απασχολεί περί τα 238 άτομα.

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης η επωνυμία ShellHellasΑ.Ε. άλλαξε σε CoralΑ.Ε. Αντικείμενο της συναλλαγής ήταν οι δραστηριότητες της Shell, που δραστηριοποιούνταν στο κομμάτι των πρατηρίων, των εμπορικών και βιομηχανικών καυσίμων, της ασφάλτου, και τις δραστηριότητες εφοδιασμού και διανομής, το υγραέριο, τα χημικά και οι εγκαταστάσεις παραγωγής λιπαντικών στην Ελλάδα.

Αναφορικά με τον τομέα των χημικών και της ναυτιλίας, η CoralΑ.Ε. συμμετέχει κατά 100% στις εταιρείες Ερμής ΑΕΜΕΕ και Μυρτέα Α.Ε. οι οποίες εκμεταλλεύονται πρατήρια. Επίσης διαθέτει το 37,5% της εταιρείας διαχείρισης εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών RapiΑ.Ε. και 49% στην εταιρεία εμπορίας αεροπορικών καυσίμων Shell & MOHAviationFuelsΑ.Ε.

Στόχος της Coralείναι η παντοδυναμία στο κομμάτι εμπορίας πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και η 1η επιλογή του πελάτη με κύριο μέλημα τον σεβασμό στο περιβάλλον.