Αντώνης Χατζηγεωργίου, διευθυντής MarketingΗπειρωτικής Βιομηχανίας ΒΙΚΟΣ

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super markets. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» της ομώνυμης πηγής εμφιαλώνεται στην πηγή του, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία, από την άντληση ως και τη διάθεση του προϊόντος, και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διαθέτει δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών σε συνολική έκταση 110 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων. Στην εκδήλωση DiamondsoftheGreekEconomy την επιχείρηση εκπροσώπησε ο κ. Αντώνης Χατζηγεωργίου, διευθυντής Marketing, ο οποίος μετά την παραλαβή της διάκρισης ανέφερε:

 

Γεια σας! Εκ μέρους των δημιουργών της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. που δυστυχώς δεν μπορούσαν να είναι σήμερα εδώ, του κ. Σεπέτα και της κυρίας Ελένης Θεοχάρη, και φυσικά όλων των ανθρώπων της εταιρείας μας θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημερινή βράβευση. Πρόκειται για μία ακόμη αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας μας για ανάπτυξη και συνεχείς επενδύσεις στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μέσα από την οποία βοηθάμε την τοπική οικονομία της Ηπείρου.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διαθέτει 9 γραμμές παραγωγής για νερό και αναψυκτικό, με ναυαρχίδα το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, και 17 γραμμές παραγωγής preforms και πλαστικών. Δίνει νομίζω τον τόνο στην τοπική οικονομία. Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίησή μας που είμαστε μέσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας και είναι μια υπόσχεση και των 300 εργαζομένων μας ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό να δημιουργούμε και να παράγουμε και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας. Σας ευχαριστώ πολύ.